În Drumeție

img
img
img

Numele meu este Mihai Cristea și sunt fondatorul comunității ÎN DRUMEȚIE.

Am absolvit Facultatea de Geografie și am obținut în paralel și atestatul de Ghid de turism, Ghid Național și ultima specializare, cea de Ghid Montan. Numărul atestatului este: 5507. Am scris trei cărți până acum: Fabrica de sclavi – Ceea ce școala nu te învață niciodată; Pași înspre necunoscut și Ingrediente pentru o drumeție reușită – ghid de buzunar.

Știu că misiunea mea este aceea de a aduce oamenii mai aproape de natură, creându-ne împreună experiențe pline de însemnătate.

N-am avut parte de excursii și urcat pe munte când eram mic și nici pe parcursul școlii, deși îmi doream atât de mult! Însă în ultimii ani, am gustat din aceste experiențe și mi-am dat seama de un lucru.

După ce am descoperit că mă entuziasmez foarte tare doar la ideea de a pleca într-o excursie, mi-am zis că asta vreau să fac și ca meserie.

Vreau să încurajez și să îndrum oamenii pe potecile montane, în acel mediu în care, fiecare dintre noi, avem șansa de a ne conecta cu noi înșine, cu oameni din jur și cu mama natură, dar mai ales, de a ne satisface curiozitatea de a explora!

Te invit să ne urmărești pe pagina de facebook: În drumeție

Și să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu drumetiile.